Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Virksomheder

Jesper Buch og Christian Stadil investerer i 19-årig iværksætter

24. januar 2019

Just Eat opfinderen Jesper Buch og Hummel-ejeren Christian Stadil så begge potentiale i en ung iværksætter, som vil skabe Nordens største netbutik for svømmeudstyr, da den 19-årige Daniel Johannesen onsdag aften præsenterede sin virksomhed Watery i DR-programmet Løvens Hule.

Iværksætterne lagde hver 250.000 kroner

Specielt Jesper Buch var meget imponeret over den unge iværksætter og kaldte ham ”den vildeste iværksætterprofiler”, som han nogensinde har mødt. Han var så imponeret at han sammen med Stadil valgte at investere i den unge iværksætter. De har hver lagt 250.000 kroner for otte procent i netbutikken.

Ifølge Jesper Buch er svømmeudstyr en svær niche. Men det er derfor det er interessant. Han mener at det er svært at være first mover i dag, medmindre man går snævert og taler til en lille, men loyal målgruppe – og det er netop derfor han vælger at investere i Daniel Johannesen.

Imponerende tal

Tallene taler også for sig selv. Daniel regner i indeværende regnskabsår med at omsætte for 4,5 millioner kroner med et mindre overskud. I fremtiden er hans intentioner dog endnu større og han stræber efter skyerne. Han går efter at netbutikken i 2023 skal være så stor at den er den største på markedet i Skandinavien. Nordens største netbutik for svømmeudstyr.

Netbutikken startede som en butik for elitesvømmere, men i det seneste år har han udvidet til også at sælge til fritidssvømmere. Som han selv siger: ”Svømning er Danmarks tredjestørste sport med 200.000 tilmeldte svømmere. Der er 700.000 svømmere i hele Europa, så markedet er stort.” Daniel er absolut ikke i tvivl om at han kan skabe en stor virksomhed i løbet af de kommende år.

Daniel glæder sig til hjælpen fra de to erfarne iværksættere

Daniel er meget glad for støtten fra de to erfarne iværksættere. Han glæder sig til ikke længere at stå alene med alle beslutningerne. Starten var nemlig ikke nem for Daniel, som løb ind i problemer, da han ville starte virksomhed i 2016. Han var på det tidspunkt stadig under 18 år gammel og blev afvist af Statsforvaltningen til at starte virksomhed. Han fandt dog en løsning ved at hans far startede virksomheden i sit navn, så Daniel kunne komme i gang. Og nu med støtte fra to af de største iværksættere er der intet der kan stoppe den unge iværksætter længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.