Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Nethandel

Det er din chance – derfor er det lige nu din tur at starte en nethandel!

19. oktober 2020

Har du altid drømt om at blive del af den danske nethandel? Så gå ikke glip af den nuværende chance – og tag det første skridt. Coronakrisen i 2020 og nedlukning af Danmark i marts har skabt en meget speciel og unik situation for ansatte såvel som selvstændige på det danske arbejdsmarked. Mange blev sendt hjem for at arbejde der i stedet for på kontoret, og der er sket mange forandringer i vores adfærd og samvær med hinanden. Danmarks motto i 2020 blev til ‘sammen hver for sig’.  

Krisen giver nye muligheder  

Men COVID-19 betød ikke kun negative følelser som usikkerhed og frustration, masser af håndsprit og krav om mundbind. Pandemien har på en eller anden måde også fået vores øjnene op for nye muligheder. Visse sektorer indenfor den elektroniske handel boomer nemlig af vækst. Under koronakrisen var der brug for nye måder til at bibeholde en del af dagligdagen. Handlen på internettet eksploderede nærmest, da de fysiske butikker skulle lukke ned. I stedet for at hente ind på den nærmeste butik, blev pludselig online handlen, som sælger dagligvarer til vores favoriserede måde at hente ind. Omsætningsrekorderne, som dem nethandel oplevede i løbet af 2020 har en god chance for at have indflydelse på vores normale online shopping vaner. I fremtiden er det måske ikke kun tøj og sko vi køber online – men især basale fødevarer.   

Desværre vinder ikke alle  

En mønt har altid to sider, og derfor findes der ikke kun vinder i forbindelse med boom i nethandel. Ved siden af de fysiske butikker, er det indenfor online handel især rejsebranchen såvel som kulturlivet der lider. På grund af forsamlingsforbuddet bliver mange koncerterfester og generelt kulturelle arrangementer aflyst. Rejselysten er mistet, og sommerferien har de fleste holdt i Danmark i stedet for at tage på flyvetur til udlandet 

Nethandel blomstrede op især indenfor følgende brancher: 

  • dagligvarer 
  • elektronik 
  • tøj 
  • hvidevarer 

Husk disse punkter hvis du gerne vil sælge online.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.