Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Derfor skal du vælge Fire Hjul biludlejning

29. april 2021

Der findes mange biludlejningsfirmaer rundt omkring i det danske land – men det betyder absolut ikke, at det er lige meget, hvilket firma, du vælger at leje bil hos. Der er nemlig stor forskel mellem disse biludlejningsfirmaer, både i forhold til pris og muligheder. Vi har gennemgået flere forskellige biludlejningsfirmaer og har fundet frem til Fire Hjul, som generelt tilbyder nogle gode forhold – uanset om du har brug for en personbil, varevogn eller flyttebil. Læs med her og find ud af, hvorfor du bør vælge Fire Hjul som dit biludlejningsfirma, når du har brug for en lejebil i en kortere eller længere periode.

Billige priser

Mange biludlejningsfirmaer skilter med lave priser – og det lokker af gode grunde mange kunder i butikken. Det er dog i mange tilfælde ikke den billige pris, du ender med at betale. Den pris dækker måske kun over selve udlejningen og ikke hverken forsikring, kilometer eller andet. Det samme gør sig dog ikke gældende hos Fire Hjul, som tilbyder billige priser, der allerede indeholder forsikring og de første 100 km pr. døgn. Du kan desuden også spare en masse penge ved at betale for ekstra kilometer med det samme – og så får du også masser af rabat, når du lejer bilen i minimum 7 dage. Billigere biludlejning finder du simpelthen ikke.

Biludlejning til dig under 21 år

Mange biludlejningsfirmaer har aldersbegrænsninger på deres biludlejning, og det betyder i mange tilfælde, at man ikke kan få lov til at leje en bil, når man endnu ikke er fyldt 21 år. Sådan er det dog ikke hos Fire Hjul. Her kan du leje en bil allerede som 18 årig, men du skal dog være opmærksom på, at du vil blive opkrævet et depositum.

Fri bevægelighed

Når du lejer en bil hos Fire Hjul, kan du med tilladelse få lov til at køre bilen til udlandet, til genbrugspladsen og meget mere. Du er derfor ikke underlagt en masse begrænsninger, når du lejer bil hos Fire Hjul. Det gør det nemmere at leje en bil til lige det formål, man har brug for den til – helt uden at skulle betale ekstra for det.

Kun biler til Kategori B kørekort

Nogle varevogne og flyttebiler er simpelthen for store til at de kan føres med et Kategori B kørekort. Fire Hjul biludlejning tilbyder dog kun personbiler, varevogne og flyttebiler, som kan føres af personer med et almindeligt kørekort. Du skal derfor ikke være bekymret for at du ikke kan køre de biler, som du kan leje hos Fire Hjul – og det gør altså bare lige flytningen nemmere, når man kan køre en lidt større flyttebil eller varevogn uden at skulle have en chauffør med et stort kørekort på.

Se det store udvalg af billige udlejningsbiler hos Fire Hjul i enten Kolding, Horsens eller Aarhus: https://firehjul.dk/.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.