Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Hold lastbilerne kørende med en god samarbejdspartner

10. juni 2020

Når man har et vognmandsfirma, og man er afhængig af sine lastbiler til transport i både ind- og udland, så er det selvfølgelig vigtigt at have et godt samarbejde med et lastvognsværksted. Et lastvognsværksted er nemlig lige den partner, der sørger for at lastbilen bliver så meget på vejen som overhovedet muligt – på trods af skader, reparation og løbende serviceeftersyn. Men hvad kan et lastvognsværksted egentlig hjælpe dig med?

Et lastvognsværksted hjælper hurtigt

Når du har en aftale med en kunde om at komme og afhente eller levere varer på bestemte tidspunkt og steder, så er det sidste, du har brug for en skadet lastbil. Det kan dog ikke undgås, at lastbiler nogle gange går i stå eller oplever andre skader, som gør det farligt og uforsvarligt at fortsætte kørslen. Det behøver dog ikke betyde, at lastbilen skal stå stille i flere dage eller måske uger på et værksted og vente på reparation. Hvis du har et samarbejde med et lastvognsværksted, står du forrest i køen til at få din lastbil repareret hver eneste gang – og det betyder, at din lastbil kun er ude af drift i ganske kort tid, så du kan nå alle deadlines for dine kunder. Jo mindre tid, lastbilerne står stille, jo mindre tabt indtjening – og det ser godt ud på bundlinjen.

Et lastvognsværksted kan klare alle opgaver

Uanset om du oplever problemer med bremserne, hydraulik, trailer eller noget helt fjerde, så kan et lastvognsværksted klare det. På et professionelt lastvognsværksted som KLC er de nemlig eksperter i alt, der har med lastbiler at gøre, og de kan derfor lokalisere og ordne alle problemer samt udføre det hele store lastvognsservice. De har alt det nyeste udstyr og teknologi til at finde og løse problemerne hurtigt – og de har desuden et stort reservedelslager, så du hurtigt kan få skiftet ødelagte reservedele og komme ud på vejen igen.

Står du og mangler et pålideligt lastvognsværksted til at tage sig af din flåde af lastbiler, så er Kolding Lastvognscenter det rette valg. Her får du god service og vejledning hele vejen igennem – og dine lastbiler kommer hurtigt ud på vejen igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.