Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Virksomheder

Amazon overvejer at lancere en ny smartphone

15. maj 2019

Amazon lancerede deres første smartphone – Fire Phone – tilbage i 2014 og det var mildt sagt ikke den store succes. Selv Amazon-grundlæggeren skrev i selskabets årlige aktionærbrev fra i år at smartphonen havde været en fiasko, men at de tog erfaringerne med til udviklingen af blandt andet Amazon Echo og Amazon Alexa.

Amazon er dog ikke afvisende over for at udvikle en ny smartphone, men der skal noget helt særligt til, hvis det skal være tilfældet. Dave Limp, der er senior vice president i afdelingen devices and services ved Amazon, har udtalt at hvis de kan finde på en ny differentieret idé til en smartphone, så vil de ikke afvise at de vil gå ind på smartphone-markedet igen. Han nævner at smartphone-markedet er et kæmpe segment, som kunne være interessant, men udtaler samtidig at de ikke på nuværende tidspunkt arbejder på en ny smartphone.

Amazon eksperimenterer dog i dag med mange ting for at finde ud af, hvordan de kan differentiere sig på smartphone-markedet – og de vil ikke begynde på noget nyt, før de har en god idé til, hvordan de kan differentiere sig på markedet. En ny Fire Phone er således ikke på trapperne, men det er heller ikke en komplet umulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *