Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Vælg det rigtige gulv til din virksomhed

16. august 2019

Der findes mange måder, man kan indrette en virksomhed på. Gulvet er nok én af de mere utraditionelle – man har en tendens til at beholde det gulv, der nu end er i lokalet.

Gulvet har dog en kæmpe indflydelse på, hvordan et rum opfattes, og burde derfor medregnes, når erhvervslokalerne skal renoveres. Alle elementer i virksomheden skal jo helst give det rigtig indtryk af virksomheden – alt fra indretningen, rengøringen, oprydningen og helt indtil bygningens stand og udtryk. Her har vi samlet en hjælpende hånd til dig, der skal vælge et nyt gulv til erhvervslokaler.

Designgulve

Designgulve bliver også kaldet New Yorker-gulve, fordi de er cementbaserede. Designgulve giver ethvert rum et minimalistisk look. De kan udføres, så de ser mere klassiske ud, men de kan også udføres med et mere råt look. Designgulve kan også udføres i mange forskellige farver, og de kan også udføres både som mat, halvmat eller højglans. Der er mange muligheder, når det kommer til designgulve, hvilket også ligger i selve navnet. Designgulve er dog uanset design meget slidstærke, og de egner sig til både erhvervslokaler, butikker og private hjem. Én kæmpe fordel ved designgulve er at de kan udføres ovenpå eksisterende trægulve, betongulve eller klinker. De egner sig endda også godt til vådrum, så de kan også udføres på badeværelser. Designgulve kræver heller ikke den store vedligeholdelse, men skal blot rengøres med vand og brunsæbe.

Polyurethan gulve

Et polyurethan gulv er et såkaldt komfortgulv, der ved hjælp af en blød og fleksibel gummibelægning giver en støddæmpende egenskab, der giver en behagelig gangkomfort. Gummiet virker også støjreducerende. Polyurethan gulve findes – ligesom designgulve – i mange flotte designs, og de har en høj belastningsevne. Dette gulv er derfor ideelt til både hjemmet, skoler, sygehuse og erhvervslokaler og butikker. Polyurethan gulve er desuden meget holdbare, billige at vedligeholde samt har en meget rengøringsvenlig overflade.

Epoxygulve

Epoxygulve er ligesom Polyurethan meget solidt og konkurrencedygtigt, når man har brug for et gulv, der holder længe og kan holde til næsten alt. Epoxygulve er derfor ideelle til blandt andet lager, industrihaller, fabriksanlæg eller lignende arbejdssteder. Epoxygulve har en høj belastningsevne, og kræver heller ikke den store vedligeholdelse. De er samtidig rengøringsvenlige og findes i mange forskellige designs. Læs mere om kvalitetsgulve til erhverv her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *