Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Skal du eje en campingplads?

14. oktober 2019

Hvis du har boet meget på campingplads, så kan det være, at du har leget med tanken om selv at eje en. Lyder det ikke rart at være borgmester i sit eget lille, midlertidige samfund, mens man er omgivet af folk, der kun har ferie og afslapning at tænke på? Der vil altid være liv omkring dig, og ikke to dage vil være ens.  

Læs med her, hvor vi forholder os til, hvordan du skal forholde dig til din campingdrøm. 

Ring til SKAT

Det er så mange regler, undtagelser og paragraffer at sætte sig ind i, i forhold til SKAT, når man skal starte en forretning. Vi vil derfor råde dig til at ringe til SKAT, så du er helt sikker på at overholde alle regler. Hvad er ejendomsværdiskatten fx, det sted du overvejer?  

Skaf dig selv et godt forsikringsselskab

Du må aldrig starte en forretning uden et sikkerhedsnet. I vores moderne verden er forsikringsselskaber firmaernes sikkerhedsnet. Det redder dig mod aldrig at falde helt, når du falder. Du skal være forsikret mod brand, tyveri, men også andre eventuelle uheld. Det er fx lovpligtigt at have en arbejdsskadeforsikring, skulle der ske dine ansatte noget. Denne kan også udvides til at beskytte dig selv. Det er også en god idé at skaffe sig netbanksforsikring, da dette kan redde jer, skulle nogen begå netbankindbrud 

For mange campingpladser er det også populært at have en løsøreforsikring. En løsøreforsikring dækker over skader på computere, og andet it-udstyr, hoppepuder, minigolfbaner, el-standere og hegn.  

Skaf dig en troværdig leverandør  

En campingplads uden en god leverandør, er ikke en god campingplads. Campingpladser skal helst kunne fungere som et lille samfund, hvilket betyder, at man skal kunne skaffe det nødvendige inden for campingpladsens hegn. 

Det kan hurtigt give anledning til et dårligt omdømme, hvis der ofte mangler nogle varer, eller hvis kødet ikke er godt. Grill er ofte en del af camping, og derfor skal man helst kunne levere noget lækkert kød til de besøgende! 

Indgå derfor i samarbejde med et godt cateringfirma, som kan levere alt det, I har brug for. Det må gerne være et, som har særligt fokus på godt kød, da kødet udgør den vigtigste del af et grillmåltid for mange campister.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *