Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Sådan holder du udendørsarealet pænt

28. marts 2019

Uanset om der er tale om en virksomhed, en mindre forening eller et privat hjem, så betyder første indtryk utrolig meget. Og det første indtryk begynder faktisk længe inden en potentiel kunde eller en besøgende træder ind ad hoveddøren. Det er derfor ikke kun indendørs, der skal gøres rent, ryddes op og holdes vedlige. Det er bestemt også udendørs.

Her har vi samlet et par tips til, hvordan du nemt og hurtigt sørger for et pænt udendørsareal, som giver dine kunder, besøgende eller endda familie og venner et godt indtryk.

Hækklipning

I mange boligforeninger og lignende er der regler for, hvornår hække senest skal være klippede. Det er ofte omkring juli og august. Andre steder får hække dog bare lov til at gro og gro ud over det hele. Det er dog langt fra pænt med en overvokset hæk og der giver måske nogle skæve blikke. En pæn klippet hæk får hele udendørsarealet til at se velplejet og sundt ud – lige hvad man som virksomhed ønsker, når man får besøg af kunder og potentielle kunder.

Blomster

Blomster gør de fleste mennesker glade og derfor er det en oplagt ting at have masser af blomster i udendørsarealerne ved en virksomhed – så er kunderne og de potentielle kunder allerede glade når de træder ind ad døren. Der findes mange pæne blomster, som kræver minimal pleje og vedligeholdelse og som kan gøre underværker for enhver have.

Topkapning

Store træer, som ikke bliver vedligeholdt, kan få ethvert udendørsareal til at se trist og forladt ud – og de kan også sørge for dårligt udsyn fra kontoret. Det er to ting, man absolut ikke ønsker. Topkapning betyder enten at man fælder træet komplet ovenfra og ned for at undgå skade eller man kun lige trimmer træets øverste top for at vedligeholde træet. En nedfældning kan være nødvendig i de situationer, hvor træet simpelthen bare står i vejen, hvorimod en tilskæring er nødvendig, når træet faktisk bare er for stort.

Du behøver ikke gøre det selv…

Det kan være svært som virksomhed at finde tid og overskud til alle disse ting. Det tager jo opmærksomheden fra virksomhedens kernekompetence og sådan skal det jo helst ikke være. Der findes dog virksomheder derude, som tilbyder anlægsgartneri, ejendomsservice og vedligeholdelse af udendørsarealer, som til en lav månedlig ydelse kan overtage disse opgaver, så du som virksomhedsejer kan fokusere på dit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *