Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Sådan holder du den perfekte firmafest

8. juli 2019

Firmafester er en fejring af firmaet og alle dets medarbejdere.

Det er virkelig en måde, hvorpå man kan fortælle alle sine medarbejdere, hvor vigtige de er og hvor meget der sættes pris på dem. Det er også en fest, hvor man kommer hinanden nærmere og lærer hinanden bedre at kende.

Her har vi samlet et par tips til, hvordan du holder den perfekte firmafest.

Skab god plads til alle

Såvel store som små virksomheder kan i tilfælde af fester lide af pladsmangel. Det kan godt være at hver medarbejder har din plads i dagligdagens gang, men når der skal holdes fest, er det en helt anden historie. Man kan selvfølgelig godt flytte alle borde og stille dem på plads efter festen, men det er et kæmpe arbejde – alle computere og deres ledninger skal tages fra hinanden og bygges sammen igen. Det er derfor ikke altid at det bedste sted for en firmafest er selve firmaet.

I tilfælde af pladsmangel eller bare ønsket om mere plads til dans og sjov, så er det oplagt at leje et mastetelt. Et mastetelt eller også kaldet et cirkustelt fås i et hav af forskellige størrelser, så du altid kan finde lige præcis den størrelse, der passer til din fest. Et mastetelt giver desuden mulighed for at man kan indrette lige præcis, som man vil. Man kan dele det op i mindre ”lokaler” eller område eller man kan placere dansegulvet i midten og spisebordene ude i siden – det er kun fantasien, der sætter grænser! Et test kan i hvert fald rumme alle medarbejdere og deres påhæng, og det kan danne rammen om den perfekte firmafest. Læs mere om mastetelte her.

Mad er vejen til gæsternes hjerter

Maden er selvfølgelig én af de vigtigste ingredienser i den perfekte fest. Det kan være svært at vælge den rigtige mad, specielt når der er så mange, der enten ikke spiser kød eller måske er veganere eller har en allergi over for laktose eller gluten. At vælge én enkelt ret eller en flerretters menu er derfor ikke den bedste beslutning, medmindre man selvfølgelig tilbyder både et vegetarisk, vegansk, laktosefrit og glutenfrit alternativ.

Den bedste beslutning i forhold til mad er derfor at tilbyde en buffet med mange forskellige retter, hvor der er klart markeret på alle retter, hvorvidt de er veganske, indeholder laktose og så videre. På den måde findes der flere forskellige muligheder og alle kan spise lige det, de gerne vil. Og så må du endelig ikke glemme øllerne!

Skaf den rigtige underholdning

Det kan være svært at finde den rigtige underholdning til en firmafest, fordi hvad er festens vibe? Hvis der er et dansegulv og ideen er at der skal danses, så er en dj eller et band jo en oplagt mulighed. Hvis det skal være en sjov fest, så er det jo oplagt at hyre en komiker. Kun fantasien sætter grænser for den underholdning, du kan booke til en firmafest! Husk dog at have dine kolleger og medarbejdere i baghovedet, når du beslutter dig for underholdningen – det skal helst være noget, som alle kan lide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *