Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Planlæg den bedste firmaudflugt for dine ansatte

15. august 2019

Nogle gange kan det være en god idé at tage de ansatte ud af deres vante omgivelser, så de bliver rystet sammen, lærer hinanden at kende og har det sjovt i processen.

Samarbejde er nemlig en stor del af en arbejdsplads – og hvis medarbejderne ikke kan samarbejde er det et problem for virksomheden. Her kan en firmaudflugt – enten med eller uden teambuilding – hjælpe de ansatte med at lære at samarbejde og have det sjovt i hinandens selskab. Her er blot et par forslag til de bedste firmaudflugter for dine ansatte.

Teambuilding

Teambuilding handler om at opbygge samarbejdet i et team. Teambuilding dyrkes aldrig alene, men skal dyrkes i forbindelse med en form for aktivitet. Aktiviteten kan være alt fra samarbejdsøvelser, spil, konkurrencer, leg og rollespil. Teambuilding foregår normalt på den måde at teamet samarbejder om en bestemt øvelse og bagefter reflekterer over deres samarbejde. Teambuilding handler i bund og grund om at ”stresse” deltagerne ud af deres vante rutiner, og give et fælles og enstemmigt blik på deres handlinger og deres resultater.

Der findes mange forskellige aktiviteter, der passer til teambuilding. Nogle mere moderne eksempler er blandt andet e-sport konkurrencer (eller måske Counter Strike), Escape Rooms eller opklaring af mordgåder. Kun fantasien sætter grænser, så længe de ansatte skal samarbejde om at opnå et bestemt mål.

Sjov firmatur

De ansatte kan også komme hinanden nærmere ved blot at have det sjovt i fælles spil, lege eller andre slags sjove aktiviteter. Det kan for eksempel være at køre om kap i gokarts, spille paintball mod hinanden, prøve en rodeotyr, prøve en militærforhindringsbane eller lignende. De ansatte konkurrerer mod hinanden, men de ender alligevel med at bonde over de forskellige aktiviteter – og de vil have noget at snakke om på kontoret i god tid efterfølgende. Ved en sjov firmaudflugt er det ikke samarbejdet, der er i fokus, men snarere det at de ansatte kommer hinanden ved og får nogle fede oplevelser sammen.

Firmaudflugten kan foregå et hvilken som helst sted i Danmark – der findes så mange muligheder i forhold til spil, konkurrencer, lege og rollespil. Det er derfor oplagt at finde en oplevelse, der passer til alle og så bestille en bus, så I kan køre derud og hjem igen i fællesskab. På den måde sørger du også for at alle medarbejderne kommer med og bliver hele dagen igennem. Du kan læse mere om at booke en bus til en firmaudflugt her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *