Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Opnå arbejdsro på arbejdspladsen

11. juni 2019

Larm er et generelt problem på de forskellige arbejdspladser rundt omkring i landet.

Det er normalt fordi at mange arbejder i kæmpe kontorlokaler sammen med andre mennesker, og det medfører larm. Medarbejdere skal selvfølgelig have lov til at snakke sammen, men det kan gå ud over nogle medarbejdere, som har brug for ro til at koncentrere sig på arbejdet.

Koncentration er vigtigt

Koncentration er en vigtig del af en arbejdsdag, og der kan faktisk gå helt op til 25 minutter fra at man bliver afbrudt til at man faktisk opnår koncentrationen igen. Det er derfor vigtigt – både for arbejdsgivere og medarbejdere – at der er mulighed for at opnå arbejdsro på arbejdspladsen. Hvis man arbejder i et stort kontorlokale med mange skriveborde, kan det umiddelbart være svært at skaffe arbejdsro til medarbejdere – specielt hvis man ikke har flere små lokaler til rådighed, hvori medarbejderne kan sætte sig, hvis de har brug for arbejdsro. Der findes dog andre måder, man kan opnå arbejdsro på – uden at man nødvendigvis behøver at få flere lokaler til rådighed. Der er her tale om såkaldte rum-i-rum bokse eller såkaldte telefonbokse.

Telefonbokse til arbejdsro

Telefonbokse er små rum, som kan placeres i større lokaler for på en måde at opdele lokalet i flere små rum. Det er små lokaler, man kan sætte sig ind i, når man har behov for arbejdsro, når man skal holde et møde eller måske skal tale privat i telefon eller holde et Skype-møde. Det er således en måde, hvorpå man kan give medarbejderne små rum, hvor de finder ro og de kan sætte sig ind, når de har brug for stilheden.

Telefonboksene findes i flere forskellige størrelser, både til én person eller til gruppearbejde og møder. De kan således både bruges til at udarbejde små kontorer til medarbejdere, der generelt har brug for fred og ro eller til små mødelokaler, som kan benyttes til interne og eksterne møder. Telefonboksene kan også flyttes, hvis man har behov for dette, og er dermed ikke fast inventar et bestemt sted. Læs mere om alle fordelene ved telefonbokse Der findes dog andre måder, man kan opnå arbejdsro på – uden at man nødvendigvis behøver at få flere lokaler til rådighed. Der er her tale om såkaldte rum-i-rum bokse eller såkaldte telefonbokse her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.