Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Husk sikkerheden til firmafesten

11. december 2018

Når der skal afholdes firmafest, er der mange ting, man som virksomhed skal tænke på.

Man skal lave invitationer, man skal bestille mad og drikke og man skal pynte op. I al planlægningen glemmer man dog ofte en meget vigtig del af enhver firmafest – ja, faktisk enhver fest generelt – og det er sikkerheden! Det er meget vigtigt, at virksomheden husker på at festen ikke kun skal være sjov og underholdende. Den skal også være sikker for alle gæsterne.

Firmafester er jo ikke kun for de ansatte

Firmafesten er nemlig for det meste ikke kun for de ansatte i virksomheden. Mange virksomheder tilbyder at de ansatte må tage deres bedre halvdel eller måske endda en ven med til festen. Desværre findes der mange, der godt kunne tænke sig at crashe en firmafest for al den gratis mad og ofte også gratis sprut, der tilbydes til firmafester. Når de ansatte så må invitere deres ægtefæller, kærester eller venner med, kan det være svært at afgøre, hvem der egentlig er inviteret og dermed hører til ved festen, og hvem der bare har sneget sig ind og prøver at stjæle fra virksomheden.

Løs problemet ved hjælp af en dørmand

Problemet med uvedkommende gæster, der blot har til formål at spise og drikke gratis, kan løses ved hjælp af en dørmand. Dørmænd står ofte ved hovedindgangen til virksomheden og har til formål at tjekke alle gæster på vejen og kontrollere, om de i virkeligheden alle er inviteret. Dørmænd kan på den måde sørge for at uvedkommende ikke får adgang til festen i første omgang.

Der er dog også en anden, meget væsentlig opgave, som dørmænd kan varetage for virksomheder. Dørmænd fungerer nemlig også som såkaldte sikkerhedsværter. Det betyder, at de sørger for at sikkerheden er i top til enhver begivenhed. De kan sørge for at urostiftere bliver smidt ud af festen. Det kan for eksempel være en gæst, som har fået for meget at drikke og gerne vil slås med en anden gæst. Her kan dørmanden smide gæsten ud for at undgå en slåskamp til festen.

Det er altså vigtigt at hyre sikkerhedsfolk, selvom der kun er tale om en firmafest. Det er altid bedre at være på den sikre side!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *