Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Det kan du bruge mekanisk konstruktion til

15. november 2019

Der findes mange services derude, som måske kunne være meget relevant for en virksomhed, men som ikke bliver benyttet, da folk simpelthen ikke kender til det.

Vi har derfor valgt at skrive en lille tekst om mekanisk konstruktion, da det har en kæmpe stor nytteværdi, men desværre ikke er så kendt som det burde være. Læs med her og lær, hvad mekanisk konstruktion er, hvad det kan bruges til og hvorfor det måske lige passer ind i din virksomhed.

Hvad er mekanisk konstruktion?

Mekanisk konstruktion handler i bund og grund om at bygge nye maskiner helt fra bunden – og her er der ikke tale om helt almindelige standardmaskiner, der produceres i hobetal rundt omkring i verden. Nej, der er tale om specialmaskiner, dvs. maskiner, der har et helt bestemt formål og som opfylder et helt bestemt behov, som andre maskiner ikke kan. Der er således tale om specialfremstillede maskiner, der generelt adskiller sig fra alle de standardløsninger, der findes i store antal på markedet.

Hvad kan mekanisk konstruktion bruges til?

Der findes mange forskellige maskiner med mange forskellige formål – men der findes ikke én maskine per formål eller per behov, og det er her mekanisk konstruktion kommer ind i billedet. Mekanisk konstruktion handler om at bygge en maskine ud fra et bestemt behov eller et bestemt formål, så man f.eks. ikke længere skal gøre noget manuelt, men kan få en maskine til det. Eksempler på maskiner, der tidligere er blevet specialfremstillet, er bl.a. asfaltlægger, BMI-måler til mink, dæksliber og sorteringsanlæg. Det er maskiner, der er specialfremstillet til lige netop dette formål. Hvis du har et behov, du har brug for at få dækket, så kan mekanisk konstruktion måske hjælpe dig. Læs mere om mekanisk konstruktion her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *