Søg efter artikel eller underside...

Tryk på enter for at søge

Arbejdslivet

Derfor skal du investere i ledhejseporte til industri

11. november 2019

Der findes mange forskellige slags porte, der bliver benyttet i industrien rundt omkring i Danmark.

Den mest populære slags port er dog en ledhejseport, og det er der rigtig mange grunde til. Hvis du går og skal finde en ny port til virksomheden, så kan du med fordel læse med her for at finde ud af, hvad en ledhejseport er og hvorfor du skal investere i sådan en port fremfor en anden industriport.

Hvad er en ledhejseport?

En ledhejseport er én af de nyere porte på markedet og det er faktisk allerede én af de mest populære. En ledhejseport er bygget således at selve porten hejses lodret op og ruller med et knæk på 90 grader ind langs loftet i garagen. Porten er delt i led, hvilket gør den bøjelig, og derfor vipper den ikke. Ledhejseporte monteres på garagens indersider, og den kræver plads under loftet, så porten kan køre ind.

Fordele ved ledhejseporte

Der er mange fordele ved ledhejseporte til industri frem for andre sammenlignelige porte som bl.a. rulleporte.

Ledhejseporte giver mere plads foran garagen

En af fordelene ved en ledhejseport frem for vippeport, som også er en ofte benyttet løsning i dag, er at en ledhejseport ikke har brug for plads foran garagen, når den skal åbnes eller lukkes. Der kan derfor med en ledhejseport sagtens stå en eller flere biler parkeret direkte op ad porten uden at de risikerer at blive skadet af en port, der lige pludselig skal åbnes eller lukkes.

Ledhejseporte giver mange tilpasningsmuligheder

Ledhejseporte til industri har rigtig mange tilpasningsmuligheder. De kan således installeres både med stål, aluminium eller glas – og den kan også fås i mange forskellige tykkelser. Ledhejseporte kan også udvikles med masser af vinduer, så der kan sikres højt lysindfald. Der findes alverdens valgmuligheder for både design og kombination, og det gør at en ledhejseport faktisk kan designes lige efter dit behov – også størrelsesmæssigt.

Ledhejseporte kan laves med god isoleringsevne

Ledhejseporte kan som tidligere nævnt leveres i forskellige tykkelser, men selv når du vælger den tyndeste ledhejseport, så forener en ledhejseport fortrinlige isolerings- og lydabsorberingsevner, så du sagtens kan holde varmen og lyden inde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *